tiistai 9. lokakuuta 2012

Viikko 38

Viikko 38 alkoi palaverien merkeissä. Ensin tapasin oman pomoni ja sitten oli vuorossa tapaaminen Y-kampuksen naisten kanssa HAYO:ssa eli Huittisten ammatti- ja yrittäjäopistolla. Suunnittelimme joulukuussa pidettävää ryhmäyttämispäivää. Kyseinen päivä toteutetaan yhteistyössä Läpsyn ja Y-kampuksen kanssa ja se on tarkoitettu koko Saskyn yrittäjäopiskelijoille ja osuuskunnassa oleville opiskelijoille. Neljän naisen voimin suunnittelimme mukavaa päivää ja mielestäni homma lähti ihan mukavasti liikkeelle. Ajatuksena on pitää tapahtuma Saskyn upouudessa Oppimiskeskuksessa, jonka nimeksi on julkistettu Vexve Areena. Oppimiskeskuksen avajaiset ovat ti 23.10.2012 ja täällä jo innolla odotellaan virallisia avajaisia.
Tiistaina pääsin tutustumaan kosmetologiopiskelijoihin, sillä olin heidän mukanaan Pukstaavissa. Automatkalla oli hyvää aikaa jutella ja kysellä heiltä opintojen alkamisesta ja yleisestä viihtyvyydestä. Ihanan reippaita ja energisiä tyttöjä, koko porukka :) Heitä on varmasti ilo opettaa!
Loppuviikko sujui tiedotteiden ynnä muiden kirjallisten hommien parissa. Perjantaina kävin mainoskeikalla opettajien vesopäivässä. Mainoskeikan tarkoituksena oli markkinoida Valmistamoa. Homma siis jatkuu ja opiskelijoiden toivotaan sinne löytävän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti