keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Viikko 41

Tällä viikolla vietin ns. toimistoviikkoa. Toimistoviikko tarkoittaa tiivistä koneen ääressä istumista. Keskiviikkona valvoin uusintakoetta koulun auditoriossa ja tällä kertaa opiskelijoita oli seitsemän kappaletta. Opiskelijat tekivät nopealla tahdilla uusintakokeensa ja aloittivat tiukan kellon tarkkailun ;) Päästin heidät sitten matkoihinsa, kun oli sen aika...

Torstaina oli Läpsy-hankkeen ohjausryhmä ja pienen alkukommelluksen jälkeen pääsimme aloittamaan kokouksen. Mauno Jussila JEDU:sta toimi puheenjohtajana, kuten tapana on ollut. Itse toimin sihteerinä. Sain jälleen hyviä vinkkejä jatkoa ajatellen ja uusia ideoitakin nousi ilmoille, jo uutta hankekautta ajatellen. Kannattava kokous kaikin puolin :)

Perjantaina olikin sitten vuorossa luennon järjestäminen LPKKY:n Ammatti-instituutti Iisakissa. Luentoa tuli pitämään tuttuakin tutumpi Jukka Innanen PIRKO:sta. Aiheena oli "Arvokas ryhmänohjaus". Auditoriossa istui kaiken kaikkiaan 62 kuulijaa. Suurin osa heistä oli opettajakuntaa, mutta mukaan oli tullut myös toimiston naisia sekä siistijöitä. Jukkaa lainaten: "Syrjäytymisen ehkäisy koskettaa meitä kaikkia oppilaitoksissa!" Iisakissa ainakin ollaan otettu oppia asiasta :)

Sain vaikutelman, että yleisö piti kuulemastaan ja luennon päätyttyä kysymyksiä esitettiin useampi kappale. Luennon ajankohta oli haastava kuulijakunnalle, sillä syysloma kolkutteli jo ovella...mutta se ei menoa haitannut.

Innasen Jukka vakavana


Iisakin yleisöä   Mukavaa syyslomaa kaikille, jotka saavat sellaista viettää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti