torstai 11. lokakuuta 2012

Viikko 40

Tapasin Innasen Jukan maanantaina heti aamusta. Hain tilaamani kirjat häneltä. PIRKON reippaat opiskelijapojat autopuolelta kantoivat kirjalaatikot autooni, joten kantohomma sujui kuin leikiten :) Veinkin sitten saman tien ensimmäisen setin suoraan Valkeakosken toimijoille.

Alkuviikko sujui muuten Hyvinvointi virtaa-päivän säätämisessä. Onneksi oppilaskunnassamme täällä Vammalan ammattikoululla on reipasta ja innokasta väkeä, joten oli suuri ilo saada energistä apujoukkoa hommaan mukaan.

Keskiviikkona 3.10.2012 oli sitten se kauan odotettu päivä. Meillä oli kaiken kaikkiaan 10 pistettä, joista 9 oli tarkoitettu kaikille Vammalan ammattikoulun ykkösille. Kakkoset osallistuivat muutamalle toiminnalliselle pisteelle. Kolmoset kävivät osallistumassa rintanappipisteellä kisaan. 10. toimintapiste oli köydenveto, joka oli vain ykkösille. Hurraamaan sai toki tulla! Pisteillä oli mm. paikallisen Etsivän nuorisotyön edustajia, EHYT ry:stä oli häkämittausta ym, seurakunnan nuorisotoimi ja Saku ry:n Tiina. Oppilaskunnan väkeä oli pisteillä auttamassa. Ns. omia pisteitämme oli kuntosali, rintanappi ja Cellarista sai kahvia edullisesti. Itse olin talon auditoriossa Parempaan alkuun Sarin ja Y-kampuksen Kirsi-Marjan kanssa pitämässä ryhmäyttämistä luokille. Halusin apujoukkoja, sillä yksistään homma olisi ollut aikas rankka. Kokeilimme erilaisia leikkejä eri ryhmille. Parhaiten onnistui kolme eläintä, joka toimii niin aikuisille kuin lapsille, ja näemmä erinomaisesti myös nuorille. Olen kyseistä leikkiä vetänyt myös muissa ryhmäyttämispäivissä ja se tuntuu toimivan, aina ;) Kyseinen leikki sopii muuten erinomaisesti illanistujaisiin tai muihin vastaaviin tilaisuuksiin. Muita leikkejä olivat voimanimi, nyrkki auki ja onnellisuuden tuoli. Opiskelijat tuntuivat pitävän ja sehän lämmitti sydäntä! Muutama porukka pyysi jopa lisää leikkejä :)

Hyvinvointi todellakin virtasi ja kaikki meni hyvin, alkusähellyksistä huolimatta. Niitähän nyt aina tulee kun on paljon porukkaa liikkeellä samaan aikaan. Yhteistyöllä päivästä saatiin iloinen päivä ja hymy opiskelijoiden huulille :) Jee, hyvä ME!!!!


Iloisia opiskelijoita :)

Hyvinvointi virtasi!

Ja hymy oli herkässä ;)

Köydenveto alkamaisillaan ammattikoulun pihassa...


Hyvinvointi-tapahtuman jälkeen oli vuorossa vielä palaveri Hämeenkyrössä, Ammatti-instituutti Iisakissa. Seuraavana päivänä lähdin palaveriin "hieman" kauemmaksi eli Ylivieskan ammattiopistolle. Junassa on loistavasti aikaa ja on rauhallista kirjoitella muistioita ja lähettää sähköposteja. JoikuSpot toimi hyvin, joten yhteyskään ei kadonnut matkan varrella. Välillä koneen vauhti hidastui, muttei liiaksi.

Ylivieskassa ja tarkemmin sanottuna JEDU:ssa on aina mukavaa vierailla. Hiljaisia hetkiä ei koskaan ole ja näistä reissuista voimaannun, vaikka luulisi pitkän välimatkan rasittavan. Niin ei todellakaan ole :) Saimme uusia ihmisiä tiimiin mukaan ja he kaikki ovat enemmän kuin tervetulleita porukkaan mukaan!

Perjantaina jatkoin kirjallisia hommia toimistolla. Iltapäivällä kurkattiin taas budjettitilannetta, joka näytti aikas hyvältä. Varsinkin, kun sain LPKKY:ltä hyviä uutisia kustannusten kertymisestä! Hienoa!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti