tiistai 9. lokakuuta 2012

Viikko 39

Viikko alkoi tutustumalla uuteen Saskyn ylpeyteen eli Oppimiskeskukseen (Vexve Areena). Hienolta näytti! Kiipeilyseinää emme uskaltaneet kokeilla, mutta muuten kurkistelimme wc-tiloja myöten ;D Olimme tutustumassa liikuntahalliin Y-kampuksen naisten kanssa, jotta tiedämme miten tiloja voisi hyödyntää ryhmäyttämispäivänä joulukuussa.

Tässä pari kuvaa ravintolasta käsin:


Hyvinvointi virtaa-tapahtumaa suunnittelimme maanantaina iltapäivästä asuntolanohjaaja Jaanan kanssa. Alkaa vähän stressiä pukkaamaan, mutta kyllä tapahtumasta hyvä tulee.
Tiistaina olin pitämässä Valmistamoa ja sinne saapuikin sitten opiskelija tekemään tehtäviä. Tällä kertaa oli niin vaikeita tehtäviä, että oli pakko kaivaa apuja netistä. Saimme onneksi jotakin tehtyä. Aihepiiri oli minulle sen verran outo, etten osannut lonkalta auttaa. Pääasia on kuitenkin se, ettei periksi anneta :)
Keskiviikkona oli vuorossa Ankkuri-hankkeen loppuseminaari Voimarinteellä Hoikan helmessä. Haikea tunnelma vallitsi seminaarissa, mutta saimme onneksi nauraakin. Kiitos siitä kuuluu Tampereen tarinateatterille sekä luennoitsija Juha Lahtiselle! Ankkuri-hankkeesta on ollut paljon hyötyä Saskyssa ja on suuri harmi, että hanke päättyy. Toivon, että hankkeesta jää joitakin toimintoja elämään. Ja toivon myös, että Läpsy-hanke pystyisi paikkaamaan edes jonkin verran Ankkuri-hanketta. Tosin yksi henkilö ei pysty ihan joka paikkaan repeämään... Aika näyttää miten käy.

Tässä kuvia:

Vasemmalta Minna Uotila, Taru Meriläinen, Kirsi Nikali-Rauva, Tiina Kylväjä, Satu Kelkka ja tilaisuuden juontaja Jukka Virtala.

Juha Lahtinen luennoi.

Pöydät notkuivat herkullisia ruokia. Kiitos Taru ja pojat :)

Seminaariyleisöä.

Tampereen Tarinateatterin väki odottaa seuraavaa tehtävää.


Torstaina tieni vei Turkuun Bovallius-ammattiopistolle, jossa oli Synergiaseminaari. Pääsin mukaan vain torstain osuuteen, joten keskiviikon osuus jäi kuulematta ja näkemättä. Elämä on täynnä valintoja ja valitsin Ankkurin loppusemman. Joka tapauksessa torstain aiheina oli mm. motivaatio, into ja kyky - osaaminen on kaikkien oikeus. Elävän kirjaston mallin mukaisesti vaihdettiin hyviä käytäntöjä ja verkostoiduttiin. Kätevä tapa tutustua uusiin ihmisiin, suosittelen lämpimästi!
Perjantaina pääsin vielä vähän reissaamaan. Tällä kertaa kohteena oli Mänttä ja siellä oli Saskyn ohjausväen tapaaminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti