tiistai 30. lokakuuta 2012

Viikko 42-43

Kiirettä pitää enkä meinaa ehtiä kirjoitella blogiakaan. Tässä tulee nyt muutama rivi Läpsyn menoista ja meiningeistä ;)

Viikolla 42 kävin tapaamassa PIRKOn uutta läpäisyn tehostamishanketta, tai siis toimijoita. Mukava tapaaminen ja on hienoa saada lisää väkeä läpäisykuvioihin. Täällä SASKYssa tällä viikolla oli syysloma ja oppilaitoksessa liikkui vähänlaisesti porukkaa. Opiskelijat tekevät oppilaitoksen, näinhän se menee. Tällä viikolla oli aikaa hoidella rästiin jääneitä kirjallisia hommia.

Viikolla 43 oli historiallinen tapahtuma, sillä Oppimiskeskus / Vexve Areenan avajaiset pidettiin ti 23.10.2012. Tilaisuuteen saapui mm. Jyrki Katainen. Itse en valitettavasti päässyt tapahtumaan mukaan, mutta kuvien perusteella hienosti kaikki sujui. Opiskelijat käyttäytyivät kuulemma mallikkaasti ja pikku purtavat maistuivat.

Mäntän naisten kanssa kirjoiteltiin torstaina jatkoanomusta Ohjausmalleja yhteistyössä-hankkeelle. Samalla reissulla tapasin Y-kampuksen Marjut Ruissalon. Näin upean Y-kampus tilan, jota voi käyttää opetuskäyttöön. Harmittaa, kun en muistanut ottaa kuvaa kyseisestä tilasta. Hieno oli! Tuollaisia tiloja saisi olla jokaisessa oppilaitoksessa. Perinteiset opetustilat vievät pahimmassa tapauksessa kaiken luovuuden ja motivaation. Y-kampuksesta kannattaa ottaa mallia :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti