torstai 29. marraskuuta 2012

Viikko 46

Tällä viikolla alkoi tapahtua. Maanantaina kävin tapaamassa Ikatan opiskelijaa, joka tekee Läpsylle kirjasen kerätyistä hyvistä käytänteistä. Sama opiskelija on tehnyt myös esitteen ja julisteen. Näin ollen oli luonnollista ottaa yhteyttä samaan kaveriin, jotta hyväksi havaittu tyyli jatkuisi. Tällä viikolla suunniteltiin myös ryhmäytymispäivää Y-kampuksen kanssa.
Keskiviikkona hain Ammatti-instituutti Iisakista vanhempien kyselylomakkeet. Lomakkeista tullaan kokoamaan raportti. Mikä parasta vastauksia oli 37 kappaletta, ja mahdollisia pilottiperheitä olemme saamassa ehkäpä kolme kappaletta. Hienoa, pikaisesti luettuna vastauksista nousi esiin, että vanhemmat toivovat yhteydenottoa koululta myös positiivisissa asioissa. Esimerkiksi wilmaan olisi kätevää laittaa välillä hyvääkin palautetta, jos jokin juttu on mennyt hienosti. Yhteydenoton ei tarvitse aina olla negatiivinen asia. Suurin osa koki "vanhempainillat", tarkemmin sanottuna kotiväenillat tarpeellisiksi erityisesti ensimmäisenä vuotena.
Perjantaina saimme vieraita. JOPE-hanke tuli benchmarkkaamaan SASKYn attoaineiden integrointia. Olen iloinen, että sain niinkin lyhyellä varoitusajalla energisen pakkauksen nimeltä Riikka Heimala-Lindqvist kertomaan meille miten Mäntässä integroidaan attoaineita. Oli mukavaa nähdä ja kuulla, miten innostunut Riikka on asiastaan. Uskon, että opiskelijat saavat häneltä paljon positiivista energiaa ja oppia. Jos opettaja on innostunut opettamastaan asiasta, niin kyllä opiskelijatkin innostuvat. Niin se vaan menee. Lisää tällaisia opettajia jokaiseen taloon :) Tuhannet kiitokset Riikalle vielä tätäkin kautta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti