keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Viikko 25

Juhannusviikko, ja säät ovat sen mukaiset  => vettä sataa, tuulee ja on kylmä :/ Josko ensi viikolla lämpenisi? Toivotaan niin!

Tämä viikko alkoi lupaavasti, sillä sain LPKKY:n ti 7.8. pidettävään tilaisuuteen puhujaksi Riitta Rauhalan Ammattiopisto Luovista. Hän tulee puhumaan HOJKS:n perusteista ja lähtökohdista. Ehkä myös HOJKS-oppilaan arvioinnista, mikäli aikaa riittää. Kyseinen tilaisuus on henkilöstön koulutuspäivä. Paikalla tulee olemaan n. 150 kuulijaa. Toivon, että kuulijat keräävät voimia kesän aikana, jotta jaksavat ottaa kaiken tarjolla olevan informaation esityksestä vastaan.

Tiistaina 19.6. oli Saskyn projektipäälliköiden palaveri, jossa kaikki paikalle kutsutut hankkeet esittelivät ajankohtaisia hankeasioita sekä taloudellista tilannetta. Oli mukavaa kuulla, että kuntayhtymäjohtajakin on löytänyt tämän Läpsy-blogin nettiavaruudesta:)

Tänään keskiviikkona tapaan Sataedun ja Winnovan hankekoordinaattoreita, jotka toimivat samoissa työkuvioissa. Saamme toisiltamme tukea ja apua aina tarvittaessa. Ja ennen kaikkea olkapäätä, jota aina aika ajoin tarvitaan. "When the going gets tough...." jne...

Huomenna tapaan Vammalan ammattikoulun apulaisrehtorin, jonka kanssa suunnittelemme Läpsyn syksyn kuvioita mm. opiskelijahaastattelun suhteen.

Perjantaina onkin sitten se "mittumaari", jonka vietän rakkaan perheeni ja omien vanhempieni kanssa mökillä Virroilla, kauniin Vaskuujärven rannalla. Kaukana ovat festarijuhannukset meikäläiseltä :) Kivaa aikaa sekin oli, mutta arvostan enemmän rauhallisia, kiireettömiä juhannuksia.

Rauhallista ja aurinkoista (?) juhannusta!

  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti