keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Viikko 21

Tällä viikolla alkuviikosta jännitettiin ja järjestettiin Läpsy-hankkeen väliseminaaria. Kahvittelut ja ruokailut jne. Keskiviikkona välisemma sitten vihdoinkin tapahtui. Olin tilannut kauniin aurinkoisen sään ja se todellakin toteutui! Tilaisuuden juonsi iki-ihana Taru Meriläinen :) Aluksi toivotin itse osallistujat tervetulleiksi Karkun Voimarinteen Hoikan Helmeen. Ensimmäisenä lauteille nousi LPKKY:n opo Tarja Perolainen, joka puhui kemian ja fysiikan integroinnista cateringilla Ammatti-instituutti Iisakissa. Lisäksi hän kertoili sähköisen portfolion kuvioista syksymmällä. Toisena puhujana toimi VSKY:n opo Minna Naumanen, joka kertoi Joustavasti työelämään- projektin annista. Kolmantena esiintyjänä oli VSKY:n Heli Kiviaho ja hänen aiheensa oli sosiaalinen media ja opettajan arki.
Välipalana katsottiin VSKY:n lähihoitajaopiskelijoiden ja HAYO:n datanomiopiskelijan yhteistyössä tuottama video. Ajan puutteen takia katsoimme vain yhden joulunäytelmäpätkän kyseisestä videosta. Videon tarkoituksena on nostattaa ammatti-identiteetin arvostamista sekä opiskelijoiden että muiden silmissä. Kyseinen video toimi pilottina tässä asiassa. Jatkossa on tulossa samasta koulutuskuntayhtymästä lisää videoita samaan aihepiiriin liittyen.
Neljäntenä estradille nousi Saskyn Niina Alkula ja hän kertoi miten MSKK:ssa integroidaan attoaineita ammattiaineisiin ja opinnollistetaan. Viidentenä Saskyn Ankkuri-projektin Minna Uotila ja Tiina Kylväjä kertoivat työelämävalmennuksen sisällöstä ja toimintamallista.
Kuudentena oli JEDU:n Mauno Jussilan puheenvuoro ja hän puolestaan avasi JEDU:n toimintaa Läpsyyn liittyen.
Näiden esitysten jälkeen kävelimme KOSOL:lle nauttimaan lounasta. Osa tosin autoili lounaspaikalle....:) Ilma suosi todellakin meitä, ei voi muuta sanoa! Lounaan jälkeen meitä informoi Innasen Jukka Pirkanmaan ammattiopistosta aiheesta "Ryhmänohjauksen pelisäännöt". Luento perustuu osittain Jukan kirjoittamaan saman nimiseen kirjaan. Jukka osaa herätellä ihmisiä omalla värikkäällä ja humoristisella esiintymistavallaan.
Iltapäiväkahvit nautittiin herkullisen raparperipiirakan kanssa, aurinkoisella terassilla. Terassilla musisoi Ikatan tyttöduo Bar Bees. Tytöt soittivat ja lauloivat todella upeasti! Oli ilo nähdä miten he nauttivat esiintymisestä ja soittamisesta ylipäätään! Nuorissa on voimaa ja energiaa!
Tuhannet kiitokset kaikille esiintyjille ja osallistujille!


Heli Kiviaho ja sosiaalinen media

Yleisöä

Lisää yleisöä

Hankkeen uusi juliste

Piia ja helpottunut hymy


Jukka Innanen keskittyneenä

Jukka vauhdissa

Bar Bees terassin auringossa

Bar Bees: Heidi ja Sanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti