maanantai 23. tammikuuta 2012

Viikko 3 ja 4

Viikko 3

Tapasimme tiistaina Valkeakoskella VAAO-tiimin kanssa. Porukkaa oli kiitettävästi paikalla, niinkuin aina. Uusia ideoita kertyi ja toivottavasti asiat etenevät Valkeakoskella positiivisessa hengessä jatkossakin.
Torstaina kävin Mäntässä tapaamassa paikallisia toimijoita ja reissu oli oikein antoisa. Perjantaina oli vuorossa Ikaalinen ja siellä minut oli kutsuttu esittelemään Läpsy-hanketta oppilaanohjauspalaveriin Ikaalisten yhteiskoululle. Kyseisessä palaverissa oli paikalla oppilaanohjaajia sekä ammatilliselta että peruskoulun puolelta. Opoja oli paikalla mm. Ikaalisista, Hämeenkyröstä ja Viljakkalasta. Tilaisuudessa keskusteluaiheina oli mm. koulujen esittelyjä ja hakutilanteita. 10-luokkien tilannetta käytiin myös läpi.
Keskusteltavaa oli paljon ja mielestäni tällainen tilaisuus olisi hyvä olla muuallakin.

Viikko 4

Tällä viikolla maanantaina on ohjelmassa Läpsy-palaveri Saskyssa. Keskiviikkona käyn tutustumassa KOSOL:n toimintaan avoimien ovien päivänä. Tervetuloa kaikki muutkin :)
Torstaina Ylivieska kutsuu ja jatkamme pilottiryhmien toimintamallien suunnittelua. Ohjelmaa riittää ja hyvä niin. Mukavaa työviikkoa kaikille!

    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti