torstai 28. helmikuuta 2013

Viikot 7-8

Viikko 7 meni valitettavasti sairastamisen merkeissä, joten paljon ei silloin saatu aikaan, maanantaita lukuunottamatta. Silloin kävin Nivalan ammattiopistolla pitämässä Ideapakan Tuumatalkoita. Ideoimme JEDUun kodin ja koulun välistä yhteistyötä.
Perjantaina jaksoin kirjoitella webropol-kyselyitä valmiiksi.

Viikko 8 alkoi jälleen loppuselvityksen kirjoittamisen merkeissä. Harmitti vietävästi, kun sairastelun takia hommat venyvät JA kasaantuvat. Mutta minkäs niille sairastamisille voi :( Maanantaina iltapäivällä ideoimme samalla kaavalla eli tuumatalkoillen kodin ja koulun välistä yhteistyötä.
Tiistaina aamulla kävin hakemassa kivan kaverin kyytiini SAKU ry:n toimistolta. Tuo "kiva kaveri" oli kovin hiljainen ja laukussa.... No, kyseessähän oli Saku-ukko :) Saku-ukko oli kyydissäni keskiviikon laskiaisriehan takia. Sain myös SAKU ry:n Miialta ison kasan palkintoja pisteellemme. Kiitos SAKU ry :) Olette kaikki aarteita!

Keskiviikkona sitten tapahtui se kauan odotettu laskiaisrieha! Päivä sujui suuremmitta kommelluksitta. Saimme nauttia ihanasta säästä, iloisista opiskelijoista ja kivoista tapahtumapisteistä, unohtamatta huippuhyvää musiikkia, jota soitti Vammalan ammattikoulun opiskelija Lauri! Jiihaa! Itse olin polttopallopisteellä sekä "tulospalveluvastaavana" että "palkintovastaavana". Aivan mahtava päivä, kaikin puolin!!! Juontamisen hoiti iki-ihana työkaverini Taru ja oppilaskunta hoiti upeasti oman osuutensa, mikä ei ollut mikään läpihuutojuttu!!! Hienoa! Ruokailu pelasi myös hyvin. Hernekeitto ja laskiaispulla maistuivat kisailun jälkeen. Tässä muutama tunnelmakuva päivästä:


Alkujumppaa lavalta käsin :)

Sama toisesta suunnasta.

Polttopallopiste.

Oli ihan pakko kokeilla Saku-ukon päätä ;D

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti