keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Viikot 3-4

Parasta viikolla 3 oli ehdottomasti vierailu SASKYn HAYOn Kokemäen toimipisteen eläinten luona.  Kokemäen toimipisteessämme on mm. viikon vanha alpakkavauva, nimeltä Tellervo. Se oli liikuttava ilmestys vapisevine, laihoine jalkoineen. Tukea piti ottaa seinästä heinää nautiskellessa jne. Muut alpakat touhusivat omiaan, toiset sisällä, toiset ulkosalla. Suloisia otuksia <3 Muita ihanuuksia olivat puput hauskoine nimineen. Pari marsuakin löytyi, unohtamatta kilpikonnia, liskoja, gerbiilejä, rottia, papukaijoja, undulaatteja ja etania. Elämyksellinen iltapäivä! Suosittelen lämpimästi muillekin!


HAYOn Kokemäen yksikön Lintulan asukkeja.

Ja tässä lisää.

Pari pupua.

Suloisia alpakoita :)

Chincilla.

Lisko lepäili laakereillaan.
Tellervo - "vauva" terhakkaana :D

 Tällä viikolla selvisi myös, että uutta hakemusta läpäisyn tehostamiseen aletaan suunnitella. Samaan aikaan kirjoitetaan myös loppuraporttia ensimmäisestä hankekaudesta sekä maaliskuun loppuun mennessä jätetään väliselvitys meneillään olevasta hankkeesta (ns. Läpsy 2).

Viikolla 4 on suunniteltu mm. laskiaisriehaa naisenergian voimin. Läpsyn Facebook-sivunkin kautta tuli hyviä ideoita. Suunnitelmat laskiaisriehan suhteen ovat hyvällä mallilla ja uskonkin, että tilaisuudesta saadaan mukava. Toivotaan, ettei silloin ole hirvittävät pakkaset. Tilaisuus pidetään luonnollisesti ulkona. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti