torstai 26. huhtikuuta 2012

Viikko 17

Aurinkoa ja sadetta,
niistä koostuu viikon 17 anti säiden suhteen! Kevättä tämäkin kaiketi kuitenkin on, sillä luntakaan ei ole enää kovin paljoa (?) jäljellä ;D
Tällä viikolla sain aikaiseksi lähettää kutsun Läpsy-hankkeen väliseminaariin, joka pidetään Karkun kauniissa maisemissa, Voimarinteen Hoikan Helmen saunarakennuksessa! Olen tilannut kauniin aurinkoisen sään tuolle päivälle, joten toivottavasti tilaus toimitetaan perille...Muutenkin viikko on kulunut seminaaria valmistellessa. Tiistaina tapasin omaa väkeä Mäntästä. Juttua olisi riittänyt vaikka iltaan asti tämän kyseisen henkilön kanssa :) On hienoa, että läpäisyn syventäminen ja nuorten asiat kiinnostavat ihmisiä.
Torstaina minua tulee tapaamaan Dialoogista Jukka Vehviläinen, joka haastattelee minua hankkeen tavoitteista ja toimenpiteistä loppuvuodelle 2012. Perjantaina onkin sitten taas enemmän ja vähemmän lentoa koko päivä. Aamulla päiväni alkaa Läpsy-palaverilla Hämeenkyrön Iisakissa ja iltapäivällä tapaan erään hanketoimijan  Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistossa. Vauhdikas perjantai tulossa, joten toivottavasti ajokelit olisivat paremmat kuin tänään torstaina.
Ensi viikolla onkin sitten jo vappu! Joten sen pitemmittä puheitta, Hauskaa vappua kaikille! "Läpsytelkää" rauhassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti