maanantai 3. kesäkuuta 2013

Viikko 22

Viikko 22 oli täynnä kevätjuhlia, niin työssä kuin kotonakin. Toukokuun loppu on aina haikeaa aikaa. Lukuvuodet menevät nykyään aina vain nopeammin ja nopeammin, mutta itse en kuitenkaan vanhene. Sehän on selvää ;)

Maanantaina meillä oli SASKYssa koulutuskuntayhtymän johtajan koolle kutsumana projektihenkilöstöpalaveri, jossa saimme kuulla eri hankkeiden tämän hetkisestä tilanteesta, niin toiminnan kuin taloudenkin puolesta.

Tiistaina kävimme katsastamassa SASKYn Voimarinteen maastoa Karkussa syksyn ykkösten tehoryhmäyttämisiä varten. Paikalla oli myös paikallisia nuorisotyöntekijöitä loistavine ideoineen. Hyttysiä oli ihan hirvittävän paljon, joten täytyy toivoa, että ne kaikkoavat elokuuhun mennessä ;D Taitaa olla toiveajattelua....

Perjantaina olikin sitten historian ensimmäinen yhteinen kevätjuhla, jossa saivat päättötodistuksensa Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen, Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen ja Vammalan ammattikoulun opiskelijat. Näimme upeita esityksiä (rumpu, laulu, tanssi) opiskelijoiden esittämänä. SASKYn henkilökunnastakin Ilpo Moisio, Harri Mäkelä ja Veijo Huju palkittiin erilaisin ansiomitalein. Onnittelut heille!

Juhlan tekevät osallistujat ja esittäjät. Juontajakaksikkokin hoiti hommansa hienosti, suuremmitta kommelluksitta :)


Saku Stars-kisojen hopeamitalisti Ano Äikäs rummuissa.

Kaunis lauluesitys.

Stipendit jakoi Antti Lahti.

Ensimmäistä kertaa mukana oli myös Karkun kotitalous- ja sosiaalialan oppilaitoksen valmistuvat opiskelijat.

Ja tässä kuvassa lisää valmistuneita samasta oppilaitoksesta värikkäissä juhla-asuissaan. Lähihoitajan valan löydät tämän linkin takaa. http://www.superliitto.fi/datafiles/tiedosto_ja_teksti_fi/510_eettiset_su_net.pdf

Men in black (Vammalan ammattikoulu).

Vauhdikas "Fiilaten ja höyläten" omin sanoin laulettuna. Lavakarismaa todellakin löytyi ;)


   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti