perjantai 21. joulukuuta 2012

Viikko 51

Joulua edeltävä viikko alkoi Mäntän reissulla. Siellä kävin tapaamassa kahta ihanaa naista ;) Anne Suomi-Salmea ja Johanna Rintapäätä. Pidimme palaveria Läpsy-asioista sekä Ohjausmalleja yhteistyössä-hankkeen loppumetreistä. Suunnittelimme myös tulevaa kautta, sillä kodin ja koulun väliseen yhteistyöhön tuntuu olevan tarvetta jokaisessa oppilaitoksessa. Tulee siis hyvään saumaan tämä uusi teema. Itseänikin kiehtoo keskittyä enemmän yhteen aihepiiriin, ensimmäisen kauden  kuuden teeman ohella.

Viikko kului muuten laskutusasioita säädellessä. Keskiviikkona piipahdimme koulutusohjaaja Aija Ylivakerin kanssa Etsivä nuorisotyön glögitapahtumassa, jossa kuulimme upeita lauluesityksiä by Jussi Määttä, paikallinen stara :) Etsivien uudehkot tilat ovat erinomaisella paikalla, ja uskon, että nuoret löytävät sinne helposti. Ihanan värikäs ja raikas toimistotila, kaiken kaikkiaan. Tykkäsin.

Nyt on aika toivottaa kaikille rauhoittavan rentouttavaa joulun aikaa ja menestyksekästä uutta vuotta 2013 :) Kiitokset kaikille yhteistyötahoille! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, uusin kujein ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti