perjantai 17. elokuuta 2012

Viikot 32-33

Toinen työviikko loman jälkeen alkoi mukavissa merkeissä. Tiistaina 7.8.2012 oli LPKKY:n opetushenkilökunnan koulutuspäivä. Pääluennoitsijana oli Ammattiopisto Luovista yksikönjohtaja Riitta Rauhala. Hänen aiheenaan oli HOJKS:n perusteet ja lähtökohdat. Väkeä oli kiitettävästi paikalla, kaiken kaikkiaan 110 henkilöä. Kyseinen luento pidettiin Ikatan auditoriossa. Oli upeaa saada asiantuntija puhumaan tärkeästä asiasta!
Muuten viikko sujui käynnistellessä hanketta ja uusia palavereita. Viikon huipensi Madonnan eli popin kuningattaren keikka Helsingin Olympiastadionilla. Näin itse asiassa hänen keikkansa nyt kolmannen kerran. Ensimmäinen kerta oli Lontoossa, toinen Tallinnassa ja kolmas nyt sitten kotimaassa. Upeata oli, taas kerran :)

Viikko 33 sujui pääosin JEDU-aiheissa. Ke-to vietin palaveeraten Ylivieskan ammattiopistolla uusien ja "vanhojen" tuttujen kanssa. Hyvät oli tarjoilut, seura ja yöpymiskuviot, jälleen kerran :) Kiitos!
Jos onnistun, niin laitan kuvan ammattiopiston upeaakin upeammasta hotellihuoneesta. Kyseistä huonetta voi käyttää mm. luennoitsijat, tai muut satunnaiset vierailijat suhteellisen edulliseen hintaan. Huonetta tai tarkemmin muotoiltuna huoneistoa käytetään myös HOPS-keskusteluissa tms. Siellä voi rauhassa keskustella kipeistäkin asoista, kauniissa ympäristössä.

Yritän saada kuvankin jossain vaiheessa tänne. Tänään se ei onnistunut.

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

YSO:n (Ylivieskan ammattiopisto) hotellihuone

Hotellihuoneen keittiötila

Hotellihuoneen makuutila

Näkymä makuutilasta olohuoneeseen

Iltatunnelmaa

Lisää iltatunnelmaa

Kuuluisa Kärkkäinen

Sain lainaan kunnon menopelin :)

Tunturi Daamilla kulkee ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti