torstai 10. toukokuuta 2012

Viikko 19

Aurinkoista äitienpäivää!!!

Tämä viikko alkoi Valkeakosken ammatti- ja aikuisopistolla. Osa ideoijista oli opiskelija-asioiden takia poissa, mutta se ei menoa haitannut. Perinteisellä kaavalla menneen palaverin jälkeen tapasin erään catering-puolen opettajan, jonka ryhmä on palkittu kakkukahvilla rästittömyyden vuoksi! Kyseinen cate-ryhmä on ryhmäytynyt erinomaisesti. Haastattelin opettajaa, että mistä kaikista seikoista tämä asia johtuu. Tässä muutama: ryhmä koostuu hyvistä tyypeistä, joilla suurimmalla osalla on loistava peruskoulun päättötodistus; ryhmässä ohjaaja; kokeet halutaan uusia, mikäli arvosanaksi tulee 1 jne jne. Opettajan persoona vaikuttaa luonnollisesti myös osaltaan ryhmän toimintaan. Sopivassa suhteessa auktoriteettia ja "kaveruutta", niin hyvä tulee. Koko päivän kruunasi tämän kyseisen ryhmän opiskelijapojan beatboxaus-esitys :D Olin ihan häkeltynyt, sillä niin huikea esitys oli. Tuollaista ryhmää opettaisi moni opettaja mielellään :)
Tällä viikolla muuta ohjelmaa on ollut mm. muistioiden kirjoittamista, Saskyn wikipäivittämistä, esitteitä jne jne sekä väliseminaarin järjestelyä. Perjantaina pitäisi olla taas pitkästä aikaa opiskelijan roolissa, sillä silloin on webropol-koulutusta täällä VAK:ssa. Mielenkiintoista päivää odotellen.
Nyt toivotan kaikille Sydämellistä äitienpäivää! Nähtäväksi jää, mitä ihanuuksia kolme tytärtäni on tällä kertaa loihtinut lahjaksi ;D 

1 kommentti:

  1. Hei LÄPSY!

    Kiitokset taas tsemppauskesta VAAOssa. Meitä on moneksi ja moni asia vaikuttaa kokonaisuuteen. Ryhmäytyminen, kuten tapaamasi opettaja mainitsi on ensiarvoisen tärkeä tekijä - onnistumisessa. Tapasin muutoin cate-ryhmän opettajan ja kerroin, että olit aivan mykistynyt mm. esityksestä ja muustakin.

    Tapaamisiin taas tulevaisuudessa, LÄPSYN välisemmassa!

    VastaaPoista